top of page

 Ελάτε να περιηγηθούμε στους χώρους της Μονάδας αλλά και να διευκρινήσουμε τους λόγους, για τους για τους οποίους είμαστε Πρότυπη Μονάδα και διαφέρουμε απο ότι γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την
οδοντιατρική σας φροντίδα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

 

Η μονάδα μας βρίσκεται σε έναν ισόγειο χώρο, στον πιο δημοφιλή και πολυσύχναστο πεζόδρομο του Περιστερίου.

Η μονάδα μας μπορεί να εξυπηρετήσει ασθενής με αμαξίδιο.

Με εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη πρόσβαση απο κάθε μέρος της Ατικής.        Απέχει μόλις 100 μέτρα απο την στάση ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

parking κοντά μας:

1.Parking Peristeri Kentro Αισχύλου & Ρούσβελτ Περιστέρι.

ΧΩΡΟΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Με χώρο υποδοχής και αναμονής που σας χαλαρώνει και ταυτόχρονα σας ενημερώνει. Με χαλαρή μουσική επένδυση και διακριτικά αρωματισμένη. Με λαμπερή καθαριότητα και απόλυτη ασφάλεια.

 

 ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Ανοιχτά και φωτεινά και απολύτως εργονομικά ιατρεία, που σχεδιάστηκαν για την απρόσκοπτη εργασία του ιατρικού προσωπικού και την  μέγιστη ασφάλεια και άνεση των ασθενών. Με εσωτερικό εργαστήριο και ψηφιακή τεχνολογία. Με την δυνατότητα αυτή οι θεραπείες αποκατάστασης σε δόντια και εμφυτεύματα γίνονται ταχύτερα αποτελεσματικότερα και ποιοτικότερα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Με κανονισμούς και πρωτόκολλα για την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Με ολιστική προσέγγιση σε όλα τα σχέδια θεραπείας μας και με απόλυτη χρονική και οικονομική προσαρμογή.

με πλήρη και κατανοητή ενημέρωση για το σχέδιο θεραπείας με την χρήση τεχνολογίας αιχμής και με βοηθό την μεγάλη εμπειρία μας πάνω απο 22 χρόνια στον χώρο της Οδοντιατρικής. 

 

Πρώτιστο μέλημά μας η τήρηση των αυστηρότερων πρωτοκόλλων υγιεινής.

Στο Dental+bio Box τα πάντα εξασφαλίζουν την διακοπή του κύκλου διασποράς μολυσματικών και μεταδοτικών νοσημάτων από ασθενή σε ασθενή και από ιατρικό προσωπικό σε ασθενή και αντιστρόφως.

Εξασφαλίζουμε την υγιεινή των χώρων μας με απολύμανση όλων των επιφανειών σε καθημερινή βάση.

Στα ιατρεία μας η απολύμανση επιφανειών γίνεται ανά ασθενή και η υγιεινή των δαπέδων εξασφαλίζεται με χρήση ποδοναρίων, σκουφιών και αντισηπτικού χεριών πριν την είσοδο κάθε ασθενούς στους χώρους θεραπείας.

Καθημερινά απολυμαίνονται όλες οι εσωτερικές εγκαταστάσεις των ιατρείων με ειδικά απολυμαντικά. Τα WC τοποθετημένα στην πίσω πλευρά των ιατρείων απολυμαίνονται με τον ίδιο τρόπο και διατηρούν την απολύμανση τους στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Με το σχεδιασμό πανεπιστημιακού τύπου ανοικτών ιατρείων και με επαγγελματικό κλιματισμό εξαερισμό, η ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων είναι εξαιρετική.

Woman with a medical mask and hands in l
Patient with perfect white teeth and smi

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και παροχές για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και άνεση των ασθενών μας.
 

 Για πρώτη φορά ένα project στεγάζει την Οδοντιατρική σε έναν ισόγειο χώρο.

Στο κέντρο του Περιστερίου & σε έναν δρόμο που σφύζει από ζωντάνια & χαρά.  

Η Οδοντιατρική γίνεται πιο φιλική, πιο εγκάρδια, πιο ανθρώπινη, πιο δελεαστική!

Με εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ ο χώρος μοιράζεται σε δύο βασικά τμήματα.

Με την είσοδο σας θα έρθετε σε άμεση επαφή με την υποδοχή και την έκθεση του Dental+bio Box, την αναμονή  που επιτρέπει να περιμένουν κατά το μέγιστον δύο άτομα με τον συνοδό τους σε αποστάσεις ασφαλείας. Η είσοδος των ασθενών στον χώρο των ιατρείων , που αποτελούν το δεύτερο βασικό τμήμα του ισογείου , γίνεται με ελεγχόμενη πρόσβαση και με τήρηση πρωτοκόλλου προστασίας του ασθενούς και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο ασθενής μας σύμφωνα με το ραντεβού του αλλά και το είδος της θεραπείας του, θα οδηγηθεί σε ένα από τα δύο ιατρεία του χώρου. Η  ανοικτή διάταξη των ιατρείων τύπου πανεπιστημιακής κλινικής εντυπωσιάζει με την καθαριότητά την φωτεινότητα και την εργονομία της.

Σε κάθε ιατρείο ο ασθενής μπορεί να απολαύσει την οπτικοακουστική εμπειρία του multimedia center, με ασύρματα ακουστικά και TV 43΄΄ κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Η πιο σύγχρονη εμπειρία για τον ασθενή στο χώρο των ιατρείων γίνεται με εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση των ιατρικών θεμάτων που απασχολούν και χρήζουν θεραπείας, μέσω ακτινογραφιών, φωτογραφιών ή βίντεο που προβάλλονται στην ίδια TV. Ακολουθώντας αυτήν την διαδικασία ο/η ασθενής μας ενημερώνεται αλλά και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται στα οδοντιατρικά θέματά του με τόση σαφήνεια που, μπορεί να επιλέξει με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά την Οδοντιατρική που του ταιριάζει.   

bottom of page