η διαφορά είναι στην λεπτομέρεια

Στις Πρότυπες Μονάδες Οδοντιατρικής Πρόληψης Αποκατάστασης & Βιοαισθητικής Dental+bio Box

απολαμβάνετε την φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς του στόματος και του προσώπου σας με τον καλύτερο τρόπο.

Πρώτιστο μέλημά μας η τήρηση των αυστηρότερων πρωτοκόλλων υγιεινής.

Στο Dental+bio Box τα πάντα εξασφαλίζουν την διακοπή του κύκλου διασποράς μολυσματικών και μεταδοτικών νοσημάτων από ασθενή σε ασθενή και από ιατρικό προσωπικό σε ασθενή και αντιστρόφως.

Εξασφαλίζουμε την υγιεινή των χώρων μας με απολύμανση όλων των επιφανειών σε καθημερινή βάση.

Στα ιατρεία μας η απολύμανση επιφανειών γίνεται ανά ασθενή και η υγιεινή των δαπέδων εξασφαλίζεται με χρήση ποδοναρίων, σκουφιών και αντισηπτικού χεριών πριν την είσοδο κάθε ασθενούς στους χώρους θεραπείας.

Καθημερινά απολυμαίνονται όλες οι εσωτερικές εγκαταστάσεις των ιατρείων με ειδικά απολυμαντικά. Τα WC τοποθετημένα στην πίσω πλευρά των ιατρείων απολυμαίνονται με τον ίδιο τρόπο και διατηρούν την απολύμανση τους στα υψηλότερα δυνατά επίπεδα.

Με το σχεδιασμό πανεπιστημιακού τύπου ανοικτών ιατρείων και με επαγγελματικό κλιματισμό εξαερισμό, η ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων είναι εξαιρετική.

Woman with a medical mask and hands in l
Patient with perfect white teeth and smi

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και παροχές για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και άνεση των ασθενών μας.

 

 Για πρώτη φορά ένα project στεγάζει την Οδοντιατρική σε έναν ισόγειο χώρο.

Στο κέντρο του Περιστερίου & σε έναν δρόμο που σφύζει από ζωντάνια & χαρά.  

Η Οδοντιατρική γίνεται πιο φιλική, πιο εγκάρδια, πιο ανθρώπινη, πιο δελεαστική!

Με εύκολη πρόσβαση σε ΑΜΕΑ ο χώρος μοιράζεται σε δύο βασικά τμήματα.

Με την είσοδο σας θα έρθετε σε άμεση επαφή με την υποδοχή και την έκθεση του Dental+bio Box, την αναμονή  που επιτρέπει να περιμένουν κατά το μέγιστον δύο άτομα με τον συνοδό τους σε αποστάσεις ασφαλείας. Η είσοδος των ασθενών στον χώρο των ιατρείων , που αποτελούν το δεύτερο βασικό τμήμα του ισογείου , γίνεται με ελεγχόμενη πρόσβαση και με τήρηση πρωτοκόλλου προστασίας του ασθενούς και του περιβάλλοντα χώρου.

Ο ασθενής μας σύμφωνα με το ραντεβού του αλλά και το είδος της θεραπείας του, θα οδηγηθεί σε ένα από τα δύο ιατρεία του χώρου. Η  ανοικτή διάταξη των ιατρείων τύπου πανεπιστημιακής κλινικής εντυπωσιάζει με την καθαριότητά την φωτεινότητα και την εργονομία της.

Σε κάθε ιατρείο ο ασθενής μπορεί να απολαύσει την οπτικοακουστική εμπειρία του multimedia center, με ασύρματα ακουστικά και TV 43΄΄ κατά τη διάρκεια της θεραπείας του. Η πιο σύγχρονη εμπειρία για τον ασθενή στο χώρο των ιατρείων γίνεται με εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση των ιατρικών θεμάτων που απασχολούν και χρήζουν θεραπείας, μέσω ακτινογραφιών, φωτογραφιών ή βίντεο που προβάλλονται στην ίδια TV. Ακολουθώντας αυτήν την διαδικασία ο/η ασθενής μας ενημερώνεται αλλά και ταυτόχρονα εκπαιδεύεται στα οδοντιατρικά θέματά του με τόση σαφήνεια που, μπορεί να επιλέξει με απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά την Οδοντιατρική που του ταιριάζει.   

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας παροχών μας, η πρόληψη.

Το"προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν εστί", δια στόματος Ιπποκράτη, εκφράζει ίσως τον βασικότερο κανόνα της Ιατρικής επιστήμης και η εφαρμογή της είναι επιτακτική.

Με αυτόν τον κανόνα ως βάση εξελισσόμαστε και  θέτουμε νέα πρότυπα στην οδοντιατρική φροντίδα.

Διασφαλίζουμε την Υγεία και την Ομορφιά των δοντιών και των ούλων, εκπαιδεύοντας τους ασθενείς μας  στην Στοματική Υγιεινή.

Δεν παρέχουμε απλά Οδηγίες Στοματικής Υγιεινής, αλλά εκπαιδεύουμε όντως τους ασθενείς μας κάθε ηλικίας, με τον καταλληλότερο τρόπο και με συγκεκριμένη μεθοδολογία , σύμφωνα με τις ανάγκες των  δικών του και μόνο, οδοντοστοματικών συνθηκών.

Η οδοντιατρική πρόληψη περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε συνεργασία ασθενή  και οδοντιάτρου. 

Χρόνο με το χρόνο το στόμα μας αλλάζει και μαζί με αυτό διαφοροποιούνται και οι ανάγκες του.

Στο Dental+bio Box έχουμε διακρίνει δυο βασικές κατηγορίες πρόληψης που συσχετίζονται με την αποκατάσταση και την θεραπεία.

Η κατηγορία ΠΡΟ- δηλαδή πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε νόσος στη στοματική κοιλότητα και η κατηγορία ΜΕΤΑ- δηλαδή η φροντίδα  των δοντιών και των ούλων που δέχτηκαν αποκαταστάσεις και θεραπείες,  και η διατήρηση των αποτελεσμάτων τους σε βάθος χρόνου. 

Three children with toothbrushes and a D